دغدغه اش رشد کیفی رسانه های استان در سطح کشور و بهبود شرایط شغلی خبرنگاران استان است. از روزنامه نگاران با سابقه در سطح استان و کشور با بیش از ۲۸ سال فعالیت در این حوزه و همینطور دو دوره مدیر عاملی خانه مطبوعات گیلان است و اکنون مدیریت انتشار دو روزنامه را بر عهده دارد.
کریم خرسندی در گفتگویی اختصاصی با زرجوب درباره احوالات روزنامه نگاری و خبر در گیلان،
وضعیت رسانه های استان را از لحاظ کمی و کیفی ، مثبت ارزیابی می کند و معتقد است در مقایسه با سایر استان ها،استان گیلان در گذشته بیشتر و بهتر بوده و در حال حاضر هم این روند پیشرفت وجود دارد.
مدیر مسوول روزنامه ی گلچین امروز می گوید: گیلان از نظر کمی در حوزه رسانه جز پنج استان اول کشور به شمار می رود.
وی با اشاره به تعدد رسانه در استان معتقد است که این مساله میتواند هم نقطه ضعف و هم نقطه قوت و فرصت محسوب گردد.
خرسندی توضیح می دهد: نقطه ضعف از آن جهت که افرادی که مجوز دارند چه رسانه های مکتوب چه مجازی، به طور مستمر کار نمی کنند ، یعنی این کار را به عنوان تخصص یا حرفه برای خود نمی دانند فقط به عنوان کار جانبی و فصلی به این حوزه وارد می شوند.
وی می افزاید : نقطه قوت اینکه این تعدد باعث ایجاد فضای رقابتی می شود .
وی با اشاره به مشکلات اقتصادی در چند سال اخیر و همچنین مشکلات پیش آمده در دوران کرونا گفت:
این شرایط نامطلوب باعث شده که فعالین رسانه نتوانند فعالیت مطلوب انجام دهند، در ایام کرونا خیل عظیمی از جامعه رسانه پای کار بوده و یک بخش از این قضیه متضرر شدند و آسیب دیدند، وزارتخانه پیگیر این موضوع هست و برای رسانه هایی که مجوز دارند وام کرونا در نظر گرفته است.
وی افزود : برای پرسنلی که بیمه بوده اند یا حتی بیمه نبودهاند نیز بیمه بیکاری در نظر گرفته شده است.
خرسندی اضافه کرد: یک بخش از وامها و تسهیلات پرداختی به رسانه ها بلاعوض و بخشی با سود کم و بازپرداخت بلند مدت می باشد و این تمهیدات در حال انجام است.
وی اعتقاد دارد که قانون مطبوعات قطعا یکسری نواقص دارد و باید بر اساس شرایط موجود تغییر یابد ،تغییری که متناسب با زمان و شرایط موجود باشد و این تغییرات بی شک باید به نفع امنیت شغلی و بیمه ای خبرنگار باشد.
خرسندی اضافه کرد: مسوولین باید به تقویت جایگاه رسانه اهمیت بیشتری بدهند و احترام به فعالیت رسانه ها می تواند باعث توسعه استان شود.
وی با اشاره به اینکه رسانه ها ، پایه توسعه ی کشور در هر زمینه اند، گفت : اگر رسانه فعالیت صحیحی نداشته نباشد و نتواند به درستی دیده شود، مسیر توسعه دچار اختلال جدی می شود.
وی معتقد است قدرت رسانه ها را در هیچ زمینه ای نمی توان نادیده گرفت حتی ضعیف ترین رسانه هم پیامی یا دستاوردی خواهد داشت.
این روزنامه نگار باسابقه تاکید کرد: برای ایجاد اعتماد مخاطب ،اصحاب رسانه باید واقعیت ها را درست انتقال دهند تا در یک برهه زمانی به اعتماد حداکثری خود برسد.
وی افزود:دسترسی به اطلاعات آزاد باید برای اصحاب رسانه راحت تر باشد و به نظر وی این خلا در فضای رسانه وجود دارد.
به اعتقاد وی مسوولین باید برای حل مشکل خبرنگاران پیشگام باشند و پاسخگویی به اهالی رسانه به عنوان یک الگوی جدی مد نظر مدیران قرار بگیرد.
وی در پایان تاکید کرد:
امیدوارم رسانه های استان با کوشش و سعی مضاعف بتوانند به کارکرد خطیر خودشان بپردازند تا اعتماد مخاطب جلب شود و مردم عزیزمان جای بهره گیری از رسانه های بیگانه، از رسانه های استان و کشور بهره ببرند .